(AGENPARL) – gio 25 novembre 2021 Warszawa, 25 listopada 2021 r.
Wizyta premiera Mateusza Morawieckiego
w Wielkiej Brytanii
Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że jutro, tj. 26 listopada br., Prezes Rady Ministrów Mateusz Morawiecki będzie przebywał z wizytą w Wielkiej Brytanii.
Program prasowy:
Uwaga! Godziny podane wg czasu polskiego.
godz. 11.55 powitanie premiera Mateusza Morawieckiego przez premiera Wielkiej Brytanii Borisa Johnsona
Downing Street 10, London
foto w trakcie powitania – POOL
godz. 12.00 spotkanie premiera Mateusza Morawieckiego z premierem Wielkiej Brytanii Borisem Johnsonem
Downing Street 10, London
foto na początku spotkania – POOL
O przyznaniu POOL-a redakcje będą powiadomione indywidualnie.