(AGENPARL) – dom 25 luglio 2021 Warszawa, 25 lipca 2021 r.
Wizyta premiera Mateusza Morawieckiego
w Porcie Gdańsk
Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że jutro, tj. 26 lipca br., o godz. 13.00 Prezes Rady Ministrów Mateusz Morawieckiweźmie udział w konferencji prasowej dot. ogłoszenia wyników postępowania konkursowego na zalądowienie obszaru morskiego w granicach administracyjnych Portu Gdańsk na wodach Zatoki Gdańskiej.
·przewidziano wystąpienie Prezesa Rady Ministrów
Kapitanat Port Północnego, ul. Kapitana Żeglugi Wielkiej Witolda Poinca 1, Gdańsk
otwarte dla mediów
Wejście medialne za okazaniem ważnej legitymacji prasowej bądź zaświadczenia potwierdzającego współpracę z daną redakcją.
Uprzejmie prosimy o stosowanie zasady jeden dziennikarz na jedną redakcję.
Dziennikarzy i fotoreporterów zainteresowanych obsługą wizyty w Gdańsku prosimy o przybycie najpóźniej do godz. 12.00. Wjazd i instalacja wozów transmisyjnych najpóźniej do godz. 11.00.