(AGENPARL) – mar 28 settembre 2021 Warszawa, 28 września 2021 r.
Udział Ministra – członka Rady Ministrów Michała Cieślaka
w konferencji dot. reform samorządu terytorialnego
Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że jutro, tj. 29 września br., o godz. 10.00, Minister – członek Rady Ministrów Michał Cieślak weźmie udział w konferencji podsumowującej przegląd prawa samorządowego w ramach projektu „Samorząd 3.0. Rozwój bez barier” oraz panelu naukowym pt. „Koncepcje reform samorządu terytorialnego”.
ok. godz. 10.30 wypowiedź dla mediówMinistra – członka Rady Ministrów Michała Cieślaka
KPRM, Sala im. Anny Walentynowicz
otwarte dla mediów
Wejście za okazaniem ważnej legitymacji prasowej lub zaświadczenia potwierdzającego współpracę z daną redakcją.
Dziennikarzy, fotoreporterów oraz operatorów kamer prosimy o przybycie do KPRM (wejście od al. Szucha)do godz. 9.30.
Wjazd wozów transmisyjnych do godz. 8.30