(AGENPARL) – lun 20 settembre 2021 Warszawa, 20 września 2021 r.
Premier Mateusz Morawiecki w Komendzie Głównej Straży Granicznej w Warszawie
Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że dzisiaj, tj. 20 września br., Prezes Rady Ministrów Mateusz Morawiecki i Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji Mariusz Kamiński wezmą udział w odprawie z dowództwem Straży Granicznej w Komendzie Głównej SG w Warszawie.
ok. godz. 10.30konferencja prasowa premiera Mateusza Morawieckiego, ministra spraw wewnętrznych i administracji Mariusza Kamińskiego oraz Komendanta Głównego Straży Granicznej gen. dyw. SG Tomasza Pragi
Komenda Główna Straży Granicznej, al. Niepodległości 100, Warszawa
otwarte dla akredytowanych mediów
Po tym terminie akredytacje nie będą przyjmowane. Zgłoszenie powinno zawierać imię i nazwisko, nazwę redakcji, funkcję w redakcji.
Wejście akredytowanych dziennikarzy za okazaniem ważnej legitymacji prasowej bądź zaświadczenia potwierdzającego współpracę z daną redakcją.
Uprzejmie prosimy o stosowanie zasady jeden dziennikarz na jedną redakcję.
Akredytowanych dziennikarzy, fotoreporterów oraz operatorów kamer zainteresowanych obsługą konferencji prosimy o przybycie najpóźniej do godz. 10.00 na Biuro Przepustek przy ul. Wiktorskiej.
Wjazd i instalacja wozów transmisyjnych najpóźniej do godz. 9.30. Wjazd od ul. Wiktorskiej.