(AGENPARL) – dom 01 agosto 2021 Warszawa, 1 sierpnia 2021 r.
Briefing prasowy
poświęcony zwiększaniu bezpieczeństwa na polskich drogach
Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że jutro, tj. 2 sierpnia br., o godz. 9.30, odbędzie siębriefing prasowy poświęcony zwiększaniu bezpieczeństwa na polskich drogach z udziałem Prezesa Rady Ministrów Mateusza Morawieckiego oraz Komendanta Głównego Policji gen. insp. Jarosława Szymczyka.
Komenda Stołeczna Policji, ul. Nowolipie 2, Warszawa
otwarte dla mediów
UWAGA REDAKCJE:
Wejście dla dziennikarzy za okazaniem ważnej legitymacji prasowej bądź zaświadczenia potwierdzającego współpracę z daną redakcją.
Dziennikarzy,operatorów kamer i fotoreporterów prosimy o przybycie do KSP najpóźniej do godz. 9.00. Instalacja wozów transmisyjnych najpóźniej do godz. 8.15.